luni, 8 februarie 2010

Schi Alpin la JO

Se apropie cu repeziciune Jo , si astazi va prezint favoritii la medalii olimpice in probele de schi alpin.

MASCULIN:

COBORARE:Didier Cuche e liderul disciplinei ,a castigat la Kitzbuhel deci, e mare favorit si la o medalie.Carlo Janka,tanarul elvetian,a castigat deaseamenea o coborare pe taram american,si a aratat o forma buna pe parcursul sezonului.Pot fi trecuti la capitolul mari favoriti si austriacul Miky Walchoffer ,si canadianul Osborne-Paradis aflat pe taram propriu.


Estimarea mea:1.Cuche 2.Walchoffer 3.Janka



SUPER-G: In proba ce imbina probele tehnice cu cele rapide mare favorit e norvegianul Aksel Lund Svindal.Insa in mod egal favorit este si Walchoffer ,liderul specialitatii in acest moment.Alti favoriti: Didier Cuche,Carlo Janka,Erig Guay,Benjamin Raich.Poate multi s-au intrebat de ce il includ pe Raich ca favorit la Super g dar el a facut in Cupa Mondiala un sezon foarte bun.


Estimarea mea:1.Walchoffer 2.Guay sau Osborne Paradis 3.Defago


SLALOM URIAS:Lider si mare favorit este americanul Ted Ligety ,care face un sezon bun , la GS,Max Blardone si el mare favorit,dar si Marchel Hirscher care poate da lovitura la prima olimpiada .Alti favoriti :Raich,Jansrud, Didier Cuche.


Estimarea mea:1.Blardone 2.Raich 3.Hirscher



Slalom:Sezon foarte bun pentur Reinfried Herbst liderul specialitatii,dar si francezul Lizeroux care profita de absenta lui J-B Grange.Alti favoriti:Kostelic,Neureuther,Pranger,Raich,Mario Matt.

Estimarea mea:1.Raich 2.Herbst 3.Neureuther

Sigur,in orice proba poate interveni si americanul Bode Miller dar cu o conditie:sa termine cursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu