sâmbătă, 7 februarie 2015

Daniela Iraschko-Stolz se impune astazi la Rasnov

Austriaca Daniela Iraschko , lidera in clasamentul general , a reusit astazi sa mai faca un pas la Rasnov spre castigarea globului de cristal.

Organizatorii romani , s-au comportat exemplar , oferind o competitie de inalt nivel, de standard mondial , de care ne-am putut bucura pentru al 2-lea sezon la rand . Nu au lipsit nicio fata din top 10 , ceea ce edifica valoarea competitiei din Valea Carbunarii .
 

Din fericire , in noaptea trecuta , a si nins , astfel ca peisajul alb a fost complet .
Romancele noastre , Dana Haralambie si Bianca Stefanuta au evolutat destul de bine . Dana , a fost cel mai aproape sa castige un loc in mansa secunda , fiind pe locul 32 , dupa un loc 31 la Hinzenbach saptamana precedenta . Speram ca maine sa o vedem in mansa secunda pe valoroasa sportiva romana.

Altfel , concursul de un real nivel mondial , cu multe sarituri bune , cu o austriaca Daniela Iraschko care a reusit o mare victorie , si inca un pas spre titlul suprem , pe 2 clasandu-se japoneza Sara Takanashi , iar pe 3 norvegianca Maren Lundby , care reusise si sezonul trecut o clasare pe podium la Rasnov .

Urmatoarea etapa va avea loc maine , la aceeasi ora , intrarea fiind libera !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu