duminică, 17 noiembrie 2013

Solden & Levi

Ghetarul din Austria de la Solden, a gazduit in mod traditional prima etapa a sezonului de Ski Alpin, atat la masculin cat si la feminin.

In proba fetelor , s-a inregistrat o surpriza Lara Gut , avand o evolutie peste asteptari , obtinand astfel prima victorie a sezonului . Ea a fost urmata pe podium de Kathrin Zettel si Viktoria Rebensburg , acesta fiind si primul podium in proba de GS.

Surpriza neplacuta a competitiei , a fost chiar castigatoarea globului mare de cristal din sezonul trecut ,dar si cel mic de castigatoare a disciplinei , slovena Tina Maze , care a terminat doar pe locul 18 ,din pricina unei erori in mansa secunda.

La masculin , Ted Ligety a obtinut inca odata o victorie in inceput de sezon . El a fost urmat , de francezul Alexis Pinturrault , si marcel Hirscher . Kostelic si Beni Raich , nu au impresionat prin clasarile lor, mediocre , in timp ce Bode Miller, si-a facut revenirea in circuit printr-un decent loc 18.

Apoi , in cursul zilei de ieri , la Levi in Finlanda s-a desfasurat primul slalom special al sezonului .
Marea surpriza din cele 3 etape de pana acum s-a produs . Mikaela Shiffrin , teenager inca,  a reusit o victorie mare in conditiile in care a reusit sa se impuna in fata Mariei Riesch ( locul doi ) , Tinei Maze ( locul trei ) sau a austriecelor Nicole Hosp (locul 13 ) sau Kathrin Zettel ( locul 15 ) .

Astfel , dupa doua etape clasamentul Overall la Feminin arata astfel :

RankAthleteCountryPoints
1
USA
USA
140
2
SUI
SUI
100
3
AUT
AUT
96
4
GER
GER
80
5
SLO
SLO
73




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu